Bag wepaint.dk står kunstneren Charlotte Niemann og hendes elev Bente Petersen.

Charlotte Niemann har undervist i tegning, akvarel, akrylmaling i 22 år, har altid tegnet/malet og desuden udstillet og solgt til et hav af kunstforeninger og private.

Bente Petersen har malet og tegnet i mange år og har deltaget i flere kurser ved flere kunstnere.

Wepaint the true story!

Det hele startede den tredie torsdag i det herrens år 2009 på en mørk, kulsort, blæsende aften ude foran den lille landsbyskole.

To skikkelser bevæger sig forsigtigt og i små ryk hen af den smalle sti, de nærmer sig P-pladsen, der lyder et bib og med ét bliver det tætte mørke brudt, da lyset i en bil bliver tændt… samtalen er livlig, stemningen er høj, de har være til den ugentlige maleraften….

Eleven og kunstneren blev her enige at hjælpe andre, der har lyst til at tage på eventyr i maleriets verden. Et eventyr, der foregår på et lærred.

Men det er selvfølgelig alfa og omega at have gode vejvisere med på et sådan eventyr. Wepaint.dk kan være din vejviser på dit eventyr, hvor du selv bestemmer handlingen fra det første penselstrøg til den spændende slutning.

Din fordel er, at du både ser tingene fra underviserens og elevens side… vi har forberedt hver enkelt kursus ned i mindste detalje, og alle kurserne er gennemtestet af både øvede og uøvede malere!

SE HVAD VORES TESTMALERE MALER & MENER

 

Vi ønsker dig en rigtig spændende og udviklende tur med wepaint.dk!

TOP

Reklamer