Testmalere er vilkårligt valgt og de er både begyndere og øvede. Opgaverne er udarbejdet af en erfaren underviser i et tæt samarbejde med en ( erfaren  ) elev… og vi har forberedt hver enkelt lektion ned i mindste detalje.

Vore testmalere siger:

”Opskrifterne er meget lette at gå til i forhold til det praktiske.
Teksten er enkel og fint sammenhængende med billederne. Det er et godt produkt, og man kan jo bruge sine opskrifter igen og igen.”

 

”Jeg lærte at bryde op og male nyt, så jeg ikke alt for tidligt låser
mig fast på et motiv. Det er også meget lærerigt at bruge et begrænset antal farver.”

”Jeg har lært at spare på min farver, forstået på den måde, at jeg før havde en masse farve tilovers på paletten. Jeg er glad for at arbejde med andre redskaber end pensel. Den store pensel tog magten fra mig, men jeg glæder mig til at tage kampen op endnu engang. Jeg har lyst til at lære meget mere og male endnu mere.”

 ”Blå blomst var en sjov og hurtig opgave, hvor jeg syntes, mit resultat blev ok.”

 

”Det bedste jeg lærte var alle de flotte farver, der kan blandes af grundfarverne. Man skal ikke nødvendigvis have en forestilling om, hvad billedet skal ligne fra starten. Det ikke er så svært at male abstrakt, men at det er svært at få stoppet i tide.”

TOP

Reklamer